Tisztelt Tulajdonosok, Szövetkezeti Tagok, Bérlők!

 

Mint ismeretes a COVID-19 második hullámával kapcsolatos egészségügyi vészhelyzet bevezetésével kapcsolatosan megjelent Kormányrendelet (502/2020.XI.16.sz.) a koronavírus elleni védekezésről szükségessé teszi a szövetkezet védekezésének fokozását.

Továbbra is fertőtlenítjük a közös használatú helyiségeket. Kérem, hogy a  háztartási szemetet a megfelelő konténerekben helyezzék el, és ne tároljanak hulladékot máshol (folyosó, bejárati ajtó előtt).  

Tájékoztatom a szövetkezet tagjait, a lakások bérlőit az alkalmazottak egészségének védelmében a lakásszövetkezet 2020. december 21-től 2021. január 4-ig csak ügyeletet tart. Az ügyelet a felvonók (liftek) életmentő felügyeletére terjed ki.

Vizes munkákat (csőtörés) az alábbi telefonszámon lehet és kell bejelenteni.

Tóth Dániel 06-20/226-9703

Egyéb, a szövetkezetet érintő vészhelyzetet, kisebb műszaki hibát (égőcsere, stb.) a szokásos ügyeleti számon kérem bejelenteni a 06-30/535-4672-es telefonszámon.

Kérem, hogy a vírushelyzet okozta különleges helyzetet vegyék figyelembe. Mindannyiunk élete, egészsége életfontosságú. Kérem tartsák távol magukat minden fertőző helytől, és használjanak maszkot és fertőtlenítőszert.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN A LAKÁSSZÖVETKEZET ÖSSZES DOLGOZÓJA.

 

Budapest, 2020. december 21.

 

Szabó Gábor
ügyvezető elnök