A Felügyelőbizottság jelentése a Lakásfenntartó Szövetkezet 2020. évi január-június hónapok gazdálkodásának átvizsgálásáról, bejelentkezést követően elérhető a Dokumentumok/Felügyelőbizottság anyagai menüpontban.

A Felügyelőbizottság jelentése bejelentkezést követően érhető el a tagok számára a Dokumentumok/Felügyelőbizottság anyagai menüpontban.

 

Tisztelt Tulajdonosok!

Megkezdődött a lakásfelújítások időszaka – azon belül is – a radiátorcserék ideje. Néhány fontos jó tanács a munkák elvégzéséhez:

Tisztelt Tulajdonosok!

 

Május 11-15. között a Párkány 42-46. lépcsőházakban megkezdjük az erkélyek betonszerkezeteinek felülvizsgálatát és veszélytelenítését.

Kérjük, a virágládákat hétfőig pakolják el a korlátokról, hogy az alpinisták zavartalanul tudjanak dolgozni, valamint kérjük, hogy a kötelekhez ne nyúljanak hozzá! 

A munkavégzés alatt az erkélyek alatti területet elkerítjük, kérjük, fokozottan ügyeljenek a balesetveszély elkerülésére és használják a másik oldali bejáratot! 

A vállalkozó ellenőrzi az erkélykorlátok állapotát is, melynek cseréjére javaslatot tesz és a tulajdonosnak lehetősége lesz igény szerint saját pénzből cseréltetni azt.

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

2020.05.08.

Szabó Gábor
ügyvezető elnök

A XIII. kerületben 2020. május 25. és június 5. között a vízhálózat főnyomó vezetékeinek rendszeres, éves öblítését végzi a Fővárosi Vízművek Zrt. Erre azért van szükség, hogy a vízhálózat használata során lerakódott vas-mangán csapadékot eltávolítsák annak érdekében, hogy a vezetékek hatásos keresztmetszete ne szűküljön.

Tisztelt Tagok, Tulajdonosok!

 

Mellékelve megtalálják a 2020. február 12-ei közgyűlés anyagait. A melléklet csak bejelentkezést követően érhető el.

Szabó Gábor
ügyvezető elnök