Tisztelt Tulajdonosok! 

Regisztráljanak a honlapon 2015. március 31-ig és nyerjenek!

Azon tulajdonosok között, akik 2015. március 31-én élő (vagy visszajelzésre váró) regisztrációval rendelkeznek a Vizafogó Lakásfenntartó Szövetkezet honlapján, nyereményeket sorsolunk ki. 

Egy nyereményt már felajánlott a www.ipari-led.hu internetes áruház. Egy 10 000 forint értékű vásárlási utalványt.

Másik nyereményünk egy 5 000 forint értékű szolárium bérlet az Afrikasun szolárium stúdió jóvoltából.

Ezeket az utalványokat  a nyeremény zárását követő küldöttgyűlésen fogjuk kisorsolni. Ha időközben sikerül további szponzorokat találni, akkor az általuk felajánlott termékeket, szolgáltatásokat is kisorsoljuk. 

A nyereményjátékban azok a tulajdonosok vesznek részt, akik 2015. március 31-én élő, visszaigazolt regisztrációval rendelkeznek a szövetkezet honlapján, vagy regisztrációjuk 2015. március 31-én éjfélig a honlapra beérkezik. 

Lakásonként egy regisztrációt fogadunk el. Bérlők regisztrációját sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

A nyereményjátékban nem vesznek részt sem az igazgatóság tagjai, sem az igazgatóság alkalmazottai sem a felügyelő biztos, valamint a családtagjaik sem. 

(A nyeremény(ek) felajánlások, így értelemszerűen semmilyen anyagi vonzatuk nincs és nem lesz a lakók vagy a szövetkezet részére. Mivel a nyeremény(ek) felajánlások, nem fizettünk érte (értük), így olyan nyereményt sorsolunk ki, amit kaptunk. Bármennyire szeretnénk luxus utat kisorsolni a Kanári-szigetekre, nem áll módunkban. Megértésüket köszönjük.)

A nyeremények készpénzre nem válthatók!

Üdvözlettel

az Igazgatóság