Ikt.sz.:  44 /2021.

Vizafogó Lakásfenntartó Szövetkezet
1138 Budapest, Párkány u. 32. fszt. 1.

 

Tisztelt Szövetkezeti tagok, Tulajdonosok!

 

A 2021. augusztus 25-i közgyűlésen megerősítésre került a megbízólevél alapján felkért Jelölőbizottság, mely Pályázatot hirdet a Vizafogó Lakásfenntartó Szövetkezet alábbi tisztségviselői posztjára:

1 fő ügyvezető elnök

Alapszabályunk 5.13. pontja szerint a tisztségviselők a következő követelményeknek kötelesek megfelelni:

  • felsőfokú vagy középfokú műszaki szakirányú (pl. építészet, épületgépészet)
  • vagy felsőfokú, vagy középfokú közgazdasági végzettsége vagy mérlegképes könyvelői végzettsége van
  • más gazdálkodó szervezetnél hasonló tisztségviselői megbízást, illetőleg lakásfenntartási és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatot nem láthat el. 

Az ügyvezető elnökké

  • a lakásszövetkezet tagjain kívül nem tag tulajdonos és a lakásszövetkezeten kívülálló személy is megválasztható
  • büntetlen előéletű (erkölcsi bizonyítvány) legyen
  • a lakásszövetkezet felé tartozás – és köztartozásmentes legyen
  • a lakásszövetkezettel vitában, perben ne álljon.

Az ügyvezető elnök a Lakásszövetkezeti Törvénynek, az Alapszabálynak, az SZMSZ-nek és a közgyűlés határozatainak megfelelően irányítja a lakásszövetkezet tevékenységét. A tevékenység ellátásának helye változatlan.

A megválasztott ügyvezető elnök megbízatása:

2022.01.01-től 2024.12.31-ig szól.

A jelölőlistára felkerült pályázók közül az ügyvezető elnököt a közgyűlés titkos szavazással, egyszerű többséggel választja meg.

A pályázati anyagokat az alábbi címekre kérjük elküldeni:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a fenti email címekre lehet küldeni.

Pályázati anyagot szükség esetén lezárt borítékban Tar Sándorné részére, a Párkány u. 28. fszt. 1. címre kell bedobni, illetve eljuttatni. Az email-ben kapott pályázatokat email-ben igazoljuk vissza. A postaládába érkező pályázatokat postai úton igazoljuk vissza.

A pályázatok beérkezési határideje:

2021.11.07.  19.00 óra

A határidőt követően beérkezett pályázatokat a Jelölőbizottság nem veszi figyelembe.

A pályázati anyagban szükséges a minimális feltételeknek való megfelelés igazolása, a szükséges okmányok másolataival, illetve nyilatkozat mellékelése az összeférhetetlenséggel kapcsolatban. Az erkölcsi bizonyítvány beszerzése csak a megválasztás esetében szükséges, de kötelező feltétele a tisztség tényleges betöltéséhez. A jelentkezők a pályázatban röviden, maximum 1-2 A4-es oldal terjedelemben írják le a megpályázott tisztséggel kapcsolatos elképzeléseiket. A pályázatban nyilatkozni kell arról, hogy a pályázó hozzájárul-e adatai kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy a benyújtott anyagokat a Jelölőbizottság tagjai, illetve a szövetkezet tagjai megismerhessék, továbbá arról, hogy a közgyűlésen személyesen megjelenik és bemutatkozik, illetve megválasztása esetén a tisztséget betölti. A Jelölőbizottság valamennyi jelentkezőt értesíti arról, hogy pályázata a minimális feltételeknek megfelelt-e. A feltételeknek megfelelő pályázókat a Jelölőbizottság beszélgetésre hívja, hogy részletesebben is megismerje elképzeléseiket.

A pályázati anyagok és a meghallgatás eredménye alapján, a Jelölőbizottság dönt arról, hogy kiket és milyen javaslattal terjeszt a közgyűlés elé. A megválasztott tisztségviselők pályázati anyagait a lakásszövetkezetnek a Jelölőbizottság átadja. A meg nem választott pályázók személyes adatait tartalmazó pályázati anyagát a Jelölőbizottság a pályázónak visszajuttatja.

 

Budapest, 2021. szeptember 20.

Jelölőbizottság
Vizafogó Lakásfenntartó Szövetkezet