Tisztelt Lakótársak!

A hétvégén (2015. március 22-én vasárnap) lomtalanítás lesz. Eljött az ideje a pincék szemrevételezésének, a régóta nem használt, feleslegessé vált lomok likvidálásának.

Nem tudom Önök hogy vannak vele, de a saját tapasztalatom azt mondatja, hogy az "egyszer jó lesz ez még valamire", és a "nem tudom mi ez, de biztos valami" holmikhoz már nem fognak hozzányúlni. Kukába velük, ne halmozódjanak, ne adjanak helyet a négylábú és hatlábú ellenségeink szaporodásának.

Az értesítőt az FKFV minden lengőajtóra kifüggesztette, valamint a lakók postaládáiba is bedobta. (Én megkaptam, biztos Önök is.)

Kérjük Önöket, hogy tegyék szabaddá a közlekedő folyosókat a pincékben, valamint szabaduljanak meg a feleslegessé vált lomoktól. Az informatikai hulladékot az Árpád-hídnál lévő gyűjtőhelyre kell elvinni.

Megragadjuk az alkalmat és felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pince bérleti díjak minden hónapban esedékesek. Sokan várnak üresedésre, így aki értesítést kapott az elmaradásról az ezt mindenképpen tartsa szem előtt.

Kellemes szortírozást, szelektálást és likvidálást kívánunk!

A Vizafogó Lakásfenntartó Szövetkezet