Tisztelt Tulajdonosok, Bérlők, kedves Szövetkezeti tagok!

December 1-vel megkezdődött a nagy bevásárlási időszak. A karácsonyi vásárlás azonban nem csak örömet okoz, hanem bosszúságot és kellemetlenséget is a lépcsőházakban lakóknak.

Ilyenkor kerül a szemétledobókba a megunt, lecserélt kis és nagypárna (P/44-ben), ami az egy darabban betuszkolt pizzás dobozzal remek dugulást okozott.

Már most találkozunk a lecserélt bútorokkal a kapualjakban vagy a kukák helyén az utcán.

Tájékoztatom Önöket, hogy a régi bútorokat és az újak csomagoló anyagát (akár papír, akár hungarocell) az utcára kirakva sem viszi el senki. Ennek elszállítási díja nincs a használati díjban (közös költség) és az Önök által fizetett szemétdíjban sem, mert nem számít háztartási hulladéknak.

A mikrók, TV-k, bútorok elszállítása sem a szövetkezet feladata, hanem a tulajdonosé. Az ilyen tárgyaknak van kijelölt gyűjtőhelye a XIII. kerületben a Tatai út 96-ban.

A lakás felújítás hulladékát, sittet, mosdót a nagy kukában sem szabad elhelyezni.

Kérem Önöket, hogy az ünnepi vendégjárás örömét ne rontsák el azzal, hogy az érkező vendégeket a fényképeken látható helyzet fogadja. A képek a mi lépcsőházainkban készültek az elmúlt napokban.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok!

                                                 

Szabó Gábor

ügyvezető elnök

 

csendelet-002.jpg csendelet-001.jpg fenykep0981.jpg p.38.1.jpg p.38.jpg p.28.jpg p.14.1.jpg p.14..jpg 20171128_102416.jpg img_20171103_183542.jpg